Valentine's Day | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Valentine’s Day

Hoppas ni har en underbar alla hjärtans dag :) Själv har jag sprungit runt på möten hela dagen så är helt slut, skulle egentligen varit ute och festat nu men blir inget med det eftersom jag går modevisning imorgon. Behöver min skönhetsömn! Godnatt på er

lo

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta

  Sv: Jaa, igår blev det middag ute med pojkvännen och på kvällen blev det en liten utgång, så jag var en aning trött när alarmet ringde klockan sex idag på morgonen :p  Vad händer för skoj nu i helgen då?? =) Kram!

 2. trollet

  Du är vacker som en dag… tror inte ett ögonblick på att du behöver din skönhetssömn;) Grattis till jobbhelg!
  Ska strax göra mej iordning för lite båtkryssning och 70-års kalas!

 3. Eriica

  Allt bra? :D

  [Skulle även vara jätte gulligt av dig om du skulle vilja rösta på mig i en tävling om ny design, mer om det ser du i det senaste inlägget på min blogg, skulle vara guld värt, kram]

Annons
stats