Mot stan! | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Mot stan!

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg :) Jag ska strax in till stan och fika med en kompis och efter det blir det castingar som gäller!

312206_10150320684004761_1483509156_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yassmin

   
  Hejsan Bella, snygg blogg! :) 
  Jag jobbar för ett nystartat företag som heter Whaam (whaam.com). Det vore jätteroligt om din blogg ville synas på vår nya tjänst som fungerar som ett komplement till din blogg och dessutom sprider din blogg till flera läsare (mer trafik). Det kostar såklart ingenting. Skicka ett mail till mig så berättar jag gärna mer.
   
  Här är ett exempel på hur en bloggare använder Whaam: http://whaam.com/vanessagustavsson/1443/favorites
  /Yassmin

Annons
stats