cold day | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

cold day

FYFAN va kallt det är ute… kommer hålla mig inne resten av dagen den saken är säker! Tur att det är Tisdag idag så man kan se dom nya avsnitten av Gossip girl och 90210. Vilka tv- serier följer ni? Puss

IMG_8800

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Kikar på en hel del serier, men följer främst: NCIS Los Angeles, Hawaii Five-0, Castle, Glee och Nikita. :)
   
  Sv: Haft en toppendag än så länge. Själv då? :) kram

 2. Linnéa

  Supersnygg bild :)
  Jag är väldigt förtjust i vampyr serierna true blood och vampire diaries, men sen även sex and the city, gossip girl, gilmore girls och massa annat :) ABSOLUTA favoriten är gamla succén Ally McBeal <3 kramar

 3. Helena

  haha okej inte för att jag vet vad det är men aja :)
  idag har jag bara tagit det lugnt i skolan, har serverat en 20 personer vilket var väldigt kul, igår bakade jag pepperkakor och lussekatter med min pojkvän :)
  själv ?kram

Annons
stats