Reality is wrong. Dreams are for real! | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Reality is wrong. Dreams are for real!

419942_3009377587820_1608456904_n

– Me for City & Angel Magazine.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MADDISENJ

    absolut, är jättenöjd med mitt val av jobb :) Dagen har varit seg, legat i sängen hela dagen och hinkat te för att försöka bli av med förkylningen. du då?

  2. Anna Terneborg

    Grymt snyggt omslag!
    Svar: Jag var i London senaste i mars förra året, då jag var där med familjen. Riktigt mysigt! Det jag gillar så mycket är att det är en så pass stor stad men ändå känns lite som en småstad på samma gång. Det är en bra blandning av båda delarna tycker jag :) Du trivs bra förstår jag? Kram

Annons
stats