Beautiful day | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Beautiful day

Hej sötnosar! Idag har jag haft en helt underbar dag vid Big Ben och London eye. Nu ska jag se på film och äta fruktsallad :)
Ha en fin kväll!IMG_2275

IMG_2286

IMG_2296

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lida,kmdali

  I you are something like 5lbs in the 10 days. I have likewise exercised for the last 5 days and also, So i’m not sure how adequately it work as diet medications acquiring exercise routine. my own final decision to assist you education been specifically upped. the right way to quite a few years since i have worked out 5 days one after, i did become a terrible overeat eater. i did food cravings towards undesirable unhealthy foods and adorable dreams constantly. i just now wouldn’t be able to location me. up to now! it has been 5 days, And i have not tried all unhealthy foods all the way! since i don’t have a food cravings, I can quickly testify to the fact not at all to assist you cheese burgers and in addition lasagna (Which I wouldn’t be able to should facing).

 2. Diana

  Vad fint det ser ut!! :)

  Sv: Idag sysselsatte jag mig med att gör köttfärspaj, det tog lite längre tid än jag trodde, haha :P sen var jag hos en familj jag känner och kikade på deras kattungar! :) imorgon åker hela familjen till min bror m familj och spenderar helgen där, ska bli kul :) själv stannar jag till tisdag medan de andra åker hem på söndagen.

  Ska du göra nåt kul i helgen? :)

  Kram!!

 3. Jeanette

  sv: Ja, jag kommer den 30 oktober så man kan väl kanske säga att jag är där i november och inte i oktober antar jag haha. Men oj vad svårt! Gillar ju så mycket med London, men även fast att London är så otroligt stort och har mycket större befolkning än här i Sverige så känns det som en väldigt lugn stad på något sätt vet inte riktigt varför hehe. Men sen så har jag nästan bara träffat roliga/trevliga människor där. Nej men jag vet inte riktigt faktiskt, känner mig bara ganska hemma i London :)
  några tips på saker att göra i London som många missar?
  Kram!

 4. Linnéa

  Ser SÅ mysigt ut :)
  Ja, det var mycket att göra på jobbet idag – kul… och imorgon ska vi faktiskt ha en liten afterwork på eftermiddagen <3 kramar

 5. lovisa

  Vad svårt det är att säga om man är duktig på någonting..
  Men jo, jag är duktig i skolan. Jag skulle iallafall klassa mig som det! Har mest B vilket är som VG+ förut! Kramis

Annons
stats