SYDNEY next? | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

SYDNEY next?

Ska på möte med en Agentur från SYDNEY nu ska bli spännande och vem vet… kanske blir så att jag åker dit några månader och jobbar nästa år?! Efter mötet ska jag in till stan och shoppa har verkligen saknat att shoppa här i London! Hoppas ni får en fin dag :) Puss på er 

397075_2887192973281_1483194450_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    sv: oj, kostar det så mycket bara för två år! Tur att jag åker som au pair då :) Behöver man inte betala så mycket för samma tid hehe.

  2. sandra holmberg

    Hej Bella. Ska till london om några veckor, kan inte du göra en liten snabb londonguide på vart man ska shoppa, äta mm. och kanske inte då alla de där klassiska sakerna man ska se och göra. Vore jättekul och få lite tips från en som bor där, så att man inte bara hamnar på de där turistgatorna…
     

Annons
stats