Covent Garden | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Covent Garden

Köpte ju ännu ett par nya Ray Ban glasögon idag när jag var i Covent Garden och shoppade så nu har jag 3 snygga brillor från RayBan och dom jag köpte idag är utan tvekan mina favoriter, så sjukt snygga! Ha en härlig Onsdagskväll :) Kram

r

 

IMG_1147

IMG_1149

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. trollet

  Försöker springa 2ggr/vecka och “göra nåt annat” typ simma/hopprep en ggr/vecka. Det funkar inte alltid med mitt jobb, men jag försöker=))
  Härligt med nya brillor;)

 2. Monia - mamma till Tuvalie

   
  Hej! Var gärna med och tävla om ett superfint smycke från Tezzan Design =) Inte många är med och tävlar så vinstchansen är STOR! Dessutom avslutas tävlingen redan på fredag, så skynda dig att vara med =)
   
  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/august/tavling-vinn-fint-armband-fran-tezzan-design.html
   
  Om det inte var något för dig så kan du kolla in mina andra tävlingar här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

 3. Diana

  tack så jättemycket för dina ord <3
  jag fick min ätstörning maj 2010, då var jag 17 år, så har levt med den i lite mer än två år nu… märker du att det är sån press inom modellvärlden? alltså kan du se många andra modeller som ev har ätstörningar? eller det är ju inte alltid så lätt att se…. men om du har märkt av något sånt eller känt nån press på dig själv? typ att du måste vara “fit” och alltid se bra ut osv…. svårt att förklara med ord, men du kanske fattar lite hur jag menar?
  kramar!! <3

 4. rebecka

  sv. vad härligt! hoppas ni får skoj:) jag ska på inköpsmässa och lite sånt sedan fira pojkvännen som fyller år. du då? mer än att spendera den i italien. kram

 5. Anna Terneborg

  Ray Ban har verkligen såå snygga brillor!
  Svar: Ah, okej det är så pass ofta alltså? Jag trodde faktiskt att det var mer sällan än det, men det låter ju kul :) Kram på dig

Annons
stats