Svar på frågor | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Svar på frågor

Fråga; Vart bodde du innan New York City??
Svar; Jag bodde i en liten stad i Sverige som heter Lidköping (just nu bor jag i London)

Fråga; Hur gammal var du när du började jobba som modell (och hur gammal är du nu?)
hur kom du in i själva branchen? :)
Svar; Jag blev upptäckt av en modellscout här i London är jag var 12 år men valde att vänta tills jag blev äldre eftersom jag inte var redo att flytta hit. Jag började jobba som professionell modell när jag var 17 och nu är jag 19
 
Fråga; har du alltid velat bli modell eller ville du göra något annat innan?
Svar; Jag har alltid velat bli modell men min största dröm när jag var liten var att bli handbollsproffs vilket jag nog kunde bli men sen märkte jag att jag gillade modellvärlden mer och då kunde jag ju inte fortsätta att bygga muskler om man säger så ;) ne men ärligt talat så tog handboll för mycket tid och det gör modellandet också så det var antingen eller och jag är nöjd med mitt val. 
 
Fråga; Vilken är din drömresa? :)
Svar; oj svår fråga haha finns så många länder jag skulle vilja åka till, bland annat; Paris,Kalifornien,Brasilien 
 
Fråga; Bor båda dina förädlrar i Sverige? 
Svar; Nix… pappa bor här i London :) 
 
Fråga; Ska du tillbaka till New York ?
Svar; Självklart jag har ju en agentur där också men just nu går det bättre för mig här i London och inte bara det utan jag har min pojkvän och pappa här vilket känns väldigt tryggt och bra:) 
 
Fråga; Är det jobbigt/ stressigt att vara modell ?
Svar; jaa det är det verkligen speciellt på Fashion Week då är det är bokstavligt helt sjukt! Men älskar man att jobba som modell så är det inga problem. 
 
Fråga; Är det svårt att bli modell?
Svar; Ja man måste ha bra självförtroende och tro på sig själv väldigt mycket, kunna ta emot kritik. Man måste även vara redo att klara sig själv och att resa jorden runt. 
 
Fråga; Hur mycket tjänar du på ditt modellande?=)
Svar; Det är alltid olika beroende på vad du gör för jobb. Går det bra för dig i modellandet så tjänar du så det räcker och blir över 
 
Fråga; Min fråga lyder så här vem av dina föräldrar är det som kommer från jamica och har du varit där någon gång 
Svar; Det är min pappa är det som kommer från Jamaica och tyvärr har jag aldrig varit där men det är absolut ett land jag kommer att resa till. Kanske redan nästa år?! vi får se :)
 
423166_3052274860225_1579559968_n
Modell – Bella Davis ” Jag”
Fotograf – Seth S
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej! Jag hittade din blogg nu precis när jag sökte på modellbloggar på google och jag har en del frågor som jag hade blivit superglad om du ville svara på. Jag bor i en liten, liten stad i Sverige och funderar på att skicka in lite bilder till en modellagentur. Av dina erfarenheter, vilken agentur verkar vara bäst och mest seriös? Hur liten måste man vara och hur lite måste man väga, jag vet ju att dom har någon gräns men vart går den? Om du ska beskriva modellandet kortfattat, hur beskriver du det då?

 2. Sofia

  Hoppade du av gymnasiet då du började som 17 åring? Eller pluggade du på distans? Vilken linje? (heh, lite frågor..!!) Tacksam för svar! :)

 3. Anna Terneborg

  Roligt att läsa dina svar!
  Svar: Låter som en fin dag dag :) Jag hade inte för mig så mycket igår, slutade inte förrän sex och när jag var hemma kikade jag på film innan jag la mig. I stort sett :) Något kul som händer idag? Kram

 4. Nathalie Nyrén

  Under dagen var vi i en park på söder och under kvällen har vi varit hemma hos mig haft det jätte trevligt. 
  Om du började jobba som professionell modell när du var 17, gick du då inte klart skolan? :)

Annons
stats