Skönhetstips | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Skönhetstips

Godmorgon sötisar!
Sitter och läser igenom lite kommentarer och ser att många av er frågar om skönhetstips så jag tänkte tipsa er om bra hudvårdsprodukter 
som verkligen fungerar :)! Jag brukar använda mig av Age Defys dag och nattkräm som jag smörjer in mig med dagligen och det har gett mig en stark och frisk hy på bara några månader. Ni hittar produkterna inne på brahudvård.se

Ha en fin Söndaghudvård
Vill du få finare hy? klicka då in HÄR

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana

  detta kanske man borde testa..? :)
   
  sv: det var det verkligen!! :) såg en hel del under de veckorna :)
  ja, jag tycker vi hann med rätt mycket de dagarna vi var där – Times square, central park (gick vilse och fick använda GPS för att hitta…), Grand central station, Broadway, china town, sett empire state building, gått över brooklyn bridge, ground zero 9/11 memorial, Wall street, rockefeller center, och frihetsgudinnan på håll ;)
  bor du i New York? :)

  kramar!!

 2. Cornelia

  Sv: låter spännande! :D 
  annars, jag jobbar i norge. bor här också. men hem till sverige nästa vecka för besök! :) vad händer i ditt liv?

 3. Daniella:)

  Ja jag förstår det! Nej jag har aldrig varit där, men min mamma och pappa kanske ska dit över nyår. Fast till Texas då, men jag får väl tjata lite på dom om att jag vill följa med, haha :)

 4. Diana

  ja, det var verkligen en resa för livet!! :) på själva roadtripen var vi fyra veckor, men innan det var vi i New York några dagar och sen hos min kusin som bor där. så hela resan blev väl fem veckor :)
  stor kram!! :)

Annons
stats