SKINCARE | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

SKINCARE

Som ni vet så handlar min blogg om mode och skönhet så jag kommer ge er lite skönhets tips då och då.

Det jag kommer tipsa er om idag är en nattkräm som jag har testat i ca 2 månader som verkligen gett resultat. Den heter Age Defy och den finns inne på brahudvård.se. För er som vill få finare hy så rekomenderar jag starkt att ni kollar in på deras sida dom har även andra bra hudvårdprodukter till bra priser. Är så himla glad att jag hitta deras sida :) 

 Hörs mer imorgon :) Puss på er!

age

Ni hittar Mirakelprodukter HÄR

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Drew Maravilla

  I just want to tell you that I am just newbie to blogging and actually liked your website. Very likely I’m want to bookmark your site . You surely have superb posts. Thanks a lot for revealing your blog site.

 2. kajsa-stina

  Älskar verkligen mode och skönhet så ska bli spännande och kul att se vad du tipsar om! :)
  ska kolla in krämen nu! :D
   
  sv: vad bra ! :) i dag har jag solat en hel del av dagen, har varit så fint väder äntligen! I morgon ska jag träffa min kusin och shoppa lite grann , vad häänder hos dig i morgon? :)
  kram!
   

 3. Kajsa

  Trevligt :) Glad att du har det bra. Ja har haft en bra helg…ätit hur mycket godis som hälst….måste nog springa i morgon :P Har du ätit något gött i helgen? 

Annons
stats