River Island | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

River Island

Kom precis hem från stan. Hittade jätte snygga shorts och en bikini överdel inne på River Island som är en av mina favorit affärer här i London. Dom har alltid så snygga kläder där! Någon av er som shoppat inne på River Island? 

sun

IMG_0700

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. LIENE

  Den affären skulle jag vilja besöka:D
   
  sv: Ja, jagf såg dom och dom var grymma! Spelar dom nån gång i London kanske? Jag har tyvärr ingen aning om hur kända dom är..
   

 2. Kajsa

  Hej på dig :) Ja har det bra. Har nyss kommit hem från en kompis. Vi kollade på OS hela natten…..så är jättetrött nu. Hur är det? Du är ju i OS-landet nu!! Märks det? Hur har du haft det i dag? Kram 

Annons
stats