Pinkoholic | Mitt liv som modell

Mitt liv som modell

Annons

Pinkoholic

Hittade lite smått & gott inne på Victoria’s Secret igår…

2

1

3

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette Ståhl

  Sv: Har recis varit en vecka i Turkiet, Side men nunjuter jag av den svenska sommarne i Skåne. Gillar deras produkter och att de är rosa är underbart. Fick en god bodylotion i en rosa förpackning av min son när han kom hem från USA. Det är lycka! Du är så vacker!
  Önskar dig en härlig dag! Kram!

 2. Eriiza

  Tack, nej det blir bara att ligg hemma och vila foten. =/
  Vad har du för planer?
  Vad kostar det på Victoria’s egentligen?
  Har ingen uppfattning av deras priser.

 3. Elin Millton

  Hejj Bella :) Jag använder Nattstad.se . Igår så var jag i gbg igen o idag har jag jobbat kanske ska spela mini golf med kusinerna :) vad ska du göra idag ? kram

 4. Filippa

  SV: jag gör inte så mycket, umgås med vänner på fritiden och ska börja gymnasiet till höst! :) ja jag länkar gärna din blogg, vill du hjälpa mig och länka min med? :) kram! 

 5. Lovisa

  Okej, vad roligt att handla på VS. Det är min “drömbutik” men jag har aldrig ens varit i new york :( Vi har varit ute med båten i några dagar så idag ska jag bara ta det lungt och vila ut, ska du hitta på någor roligt?

 6. LINN

  jadå ;) Nej, inte så jätteofta :) Är mest på hemmafester nu för tiden, bor i en ganska liten stad så krogarna här har inte så mycket att komma med ;) Du då? :D

 7. LIENE

  sv: Jag har bloggat på finestlight.se och blogg.se, bara, men jag säga att jag kände mig som i min egen lilla hörna när jag bloggade på fiestlight. Läsarna verkade inte strömma dit:( hade ju flera tusen läsare på blogg.se innan. Sedan dess har inte min bloggande återhämtat sig, men men, jag jobbar hårt.

Annons
stats